fbpx

kevyesti venäjän markkinoille-malli Haluatko tavoittaa yli 50 miljoonaa potentiaalista asiakasta?

myy venäjän suurimmilla markkinapaikoilla?

Tavoita venäläiset asiakkaat heille tutuilta markkinapaikoilta!

Verkkokaupan aloittaminen Venäjälle mielletään monesti hankalaksi prosessiksi: yrityksen tulee hankkia tuotteilleen tarvittavat sertifikaatit, pitää löytää sopivat venäläiset yhteistyökumppanit ja käyttää tähän kaikkeen paljon rahaa ja aikaa. Treesixtyn avulla säästyt tältä kaikelta vaivalta. Olemme vieneet onnistuneesti useita suomalaisyrityksiä Venäjän suurimmille markkinapaikoille jopa alle viikossa. Tämän mahdollistaa hyvä kontaktiverkosto sekä venäjän kielen ja kulttuurin inhouse-osaaminen. Perustajamme Mikael on puoliksi venäläinen ja ollut Venäjän kaupassa mukana jo vuodesta 2013, joten hän ymmärtää, miten asiakkaille luodaan myyvät tuotetekstit sekä valitaan kulttuuriin sopivat tuotekuvat.

Tuotteiden vieminen markkinapaikoille sopii erityisesti yrityksille, jotka haluavat testata tuotteidensa kysyntää Venäjällä ilman suuria rahallisia panostuksia.

mikä ozon.ru?

Ozon.ru on Venäjän toiseksi suurin markkinapaikka 34% markkinaosuudellaan ja ensimmäinen suuri venäläinen toimija, joka on avannut markkinapaikkansa myös ulkomaisille yrityksille. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2019 noin 1 mrd USD ja kasvutahti huimat 73%.

Ozon.ru on venäjällä suosittu, sillä se on  kuluttajien mukaan todella monipuolinen: monet muut markkinapaikat ovat erikoistuneet vain vaatteisiin tai elektroniikkaan. Ozonin omien arvioiden mukaan joka kolmas venäläinen ostaa tuotteita Ozonista. Se on myös brändinä yksi tunnetuimmista verkkokaupoista Venäjällä, joten myynti heidän markkinapaikallaan lisää myös yrityksesi ja tuotteidesi luotettavuutta venäläisen kuluttajan silmissä.

Ozonin suosituimmat tuotekategoriat ovat elektroniikka, lastentarvikkeet sekä vaatetus. Asiakkaame myyvät tuotteitaan hyvin myös muissa kategorioissa, joten hyvillä tuotteilla on kysyntää kategoriasta riippumatta.

Kuluttajamyynti Suomesta Venäjälle on myös suomalaisyrityksille verovapaata eikä yrityksen tarvitse huolehtia tuotteiden tullauksesta, sertifikaateista tai sanktioista, sillä ne eivät koske kuluttajakauppaa Venäjän ulkopuolelta.

Venäjän kauppaa kevyesti-Malli

Yritysten päättäjien kanssa keskusteltuamme, huomasimme kuinka vaikeaksi Venäjän verkkokauppamarkkinoille pääseminen koettiin. Siksi loimme yhdessä Venäjän Postin Suomen virallisen yhteistyökumppanin, wCargon, kanssa loppuunhiotun konseptin, jolla suomalaisyritykset pääsevät ketterästi Venäjän markkinoille. Mallimme avulla yritykset pääsevät tuotteineen Venäjän kuluttajamarkkinoille kustannustehokkaasti jopa viikossa. Mallimme avulla yritykset saavat:

  • Arvokasta konsultaatiota tuotteidensa mahdollisuuksista Venäjällä
  • Kustannuksiltaan maltillisen väylän Venäjän kuluttajamarkkinoille
  • Täyden palvelun logistiikkakumppanin, joka pystyy lähettämään tuotteesi Venäjälle sen koosta ja painosta riippumatta sekä kustannustehokkaasti (vrt. Posti)
  • Tuotteiden lokalisoinnin sekä viennin Venäjän suurimmille markkinapaikoille
  • Asiantuntevaa apua tuotteiden markkinoinnissa venäläiskuluttajille

Lue lisää mallistamme Ozon.ru-markkinapaikkaa käsittelevästä blogikirjoituksestamme.

Venäjän kauppaa kevyesti-mallin hinnoittelu riippuu asiakkaan tuotteiden määristä sekä palvelun ulkoistamisen määrästä. Tarjoamme asiakkaillemme vaihtoehdon maksaa palvelusta täysin provisioperusteisesti, kuukausihinnoittelulla tai kertamaksulla. Kertamaksun hinta on alkaen 1500€ (ALV 0%) ja sisältää 10 tuotteen lisäämisen kauppapaikalle avaimet käteen-prosessina.

Treesixtyyn Venäjän markkinoilla luottavat muun muassa:

quieton