fbpx
palvelumme

Here's What We Do Better

Facebook & Instagram
Facebook- ja Instagram-mainonta

Sivujen ylläpito ja sisällöntuotanto

Sosiaalisen median suunnittelu ja strategia
Google Ads
Hakukonemainonta

Analytiikka

Googlen hyväksymä kumppani

Olemme suorittaneet Googlen virallisen hakukonemainonta-sertifikaatin
KOULUTUKSET
Sosiaalisen median perusteet

Facebook- ja Instagram-mainonnan suunnittelu ja tulosten mittaaminen

Some-Workshop

Google Ads-perusteet
Markkinointi venäläisille?
Digitaalinen markkinointi venäläisille ja venäjänkielisille yleisöille

Verkkokauppa Venäjälle
Muut Palvelut
Meiltä saat uudenlaisen lähestymistavan yritysmyyntiin. Tarjoamme B2B-asiakkaillemme sisällöntuotantoa, LinkedIn-mainontaa sekä hyperlokaalia mainontaa esimerkiksi tapahtumissa. Lisäksi voimme tarjota henkilökuntaa promoamaan tai myymään tuotteitasi.

Lisäksi tarjoamme yrityksille verkkosivujen tekoa ja digitaalisen strategian suunnittelua.

MIKSI tREESIXTY?

Markkinoinnin siirtyessä enemmän ja enemmän verkkoon, tarvitset yrityksellesi luotettavan kumppanin. Lue lisää miksi valita juuri meidän palvelumme!

Treesixty on vuonna 2017 perustettu digitaaliseen markkinointiin erikoistunut mainostoimisto. Olemme erikoistuneet erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten avustamiseen. Me uskomme ettei digitaalisen markkinoinnin tarvitse olla vaikeasti ymmärrettävää tai kallista.

Meillä on vuosien kokemus sosiaalisen median hallinnasta sekä mainostamisesta. Lisäksi olemme vuodesta 2018 tarjonneet asiakkaillemme hakukonemainontaa Googlen mainosalustalla. Järjestämme myös kehuttuja koulutuksia ja “sparraus”-sessioita, joissa pyrimme tehostamaan asiakkaidemme markkinointiponnistuksia. Lisäksi otamme myös huomioon myös aloittavat yrittäjät, joille tarjoamme kokonaisvaltaisempia ratkaisuja digitaaliseen markkinointiin verkkosivuista lähtien.  Lisäksi suunnittelemme asiakkaillemme sopivia markkinointipaketteja aina heidän tarpeidensa ehdoilla.

Digimarkkinointi tarjoaa yrityksille oivan mahdollisuuden kilpailla suurempia vastaan, sillä se on selkeästi edullisempaa esimerkiksi TV- tai lehtimainontaan verrattuna. Lisäksi digitaalista markkinointia on helpompi mitata, joten tiedät mistä maksat. Vuonna 2017 yritykset käyttivät jo 32,3% mediapanostuksesta digimainontaan. Jos et ole vielä mukana digimainonnassa tai tarvitset luotettavan ja tuloshakuisen kumppanin, ota meihin yhteyttä!

Vuoden 2017 ensimmäisen neljänneksen aikana digimainonta päätyi ennätykselliseen 32,3 %:n osuuteen 256,4 miljoonan euron kokonaismediapanostuksista. ( Markkinointi & Mainonta 2017 )

Lue alta asiakkaidemme kokemuksia Treesixtyn kanssa työskentelystä. Me uskomme pitkäaikaiseen kumppanuuteen ja pyrimme auttamaan asiakkaitamme kaikin tavoin!