fbpx

FACEBOOK & PUHTIA MYYNTIIN SOSIAALISESTA MEDIASTA? Instagram
Facebook- ja instagram-mainonta

Tiesitkö, että Facebook ja Instagram ovat Suomen suosituimpia sosiaalisia medioita ja molemmilla on yli kaksi miljoonaa aktiivista käyttäjää Suomessa? Avullamme tavoitat niin  B2C- kuin myös B2B-yleisöt näissä kanavissa. Vuosien kokemus, uuden testaaminen ja jatkuva tietojemme päivittäminen antavat meille erinomaiset työkalut tehdä erittäin tuloksellista ja kustannustehokasta sosiaalisen median mainontaa. Mainostemme avulla asiakkaamme ovatkin moninkertaistaneet myyntinsä tuoton.

Tarjoamme asiakkaillemme myös Instagram stories-mainontaa, jolla olemme saaneet erinomaisia tuloksia asiakkaillemme. Instagram stories-mainontamme eroaa kilpailijoistamme sillä, että jokainen mainos on optimoitu vain stories-mainontaan: mainos vie koko näytön tilan (mahdollinen asiakas näkee vähemmän häiriötekijöitä) ja teksti on lisätty jo mainosvideon tai mainoskuvan sisään. Hyvin tehdyt stories-mainokset ovatkin tuoneet meille keskimäärin yli 10% CTR:n eli mainoksen klikkausprosentin. Laadukkaat mainokset herättävät myös enemmän huomiota sekä antavat yrityksestäsi laadukkaamman vaikutelman.

Mainoksemme toimivat avaimet käteen-periaatteella. Suunnittelemme mainoksen visuaalisen ilmeen ja myyvät tekstit ilman lisäkustannuksia yrityksesi tavoitteiden mukaisesti. Näin säästät kuluissa eikä sinun tarvitse maksaa lisää esimerkikiksi graafisesta suunnittelusta. Lisäksi raportoimme mainonnan tuloksista sovituin aikavälein. Avaimet käteen-mallin mukaisesti voit siis keskittyä itse yrityksen pyörittämiseen mainonnan sijaan.

Avullamme löydät yrityksellesi sopivat kohderyhmät ja yleisön. Kokemuksen ja jatkuvan testaamisen avulla osaamme kohdentaa mainoksesi oikeille ihmisille oikeaan aikaan. Seuraamme myös mainonnan tuloksia aktiivisesti ja optimoimme mainontaa tulosten perusteella. Kohdennamme mainontaa tarvittaessa myös kielten perusteella ja meiltä saat mainoskampanjat myös venäjäksi, englanniksi, ruotsiksi sekä viroksi.

Teemme mainontaa tuloksellisesti ja kustannustehokkaasti, näin asiakkaamme saavat enemmän näkyvyyttä samalla rahalla moniin kilpailijoihin verrattuna. Suunnittelemme myös markkinointitavoitteisiinne sopivan mainosbudjetin, jota emme ylitä. Tarjoamme asiakkaillemme myös kustannustehokkaat sekä kiinteät hinnat, joten pysyt aina perillä siitä paljonko rahaa kuluu mainontaan. 

Facebook- ja instagram-SIVUJEN YLLÄPITO JA SISÄLLÖNTUOTANTO

Haluatko keskittyä olennaiseen? Me Treesixty:llä voimme vastata yrityksesi sosiaalisen median sivujen ylläpidosta sekä tuottaa sinne myyvää sisältöä! Jokainen palvelupaketti räätälöidään asiakkaille sopivaksi heidän tarpeidensa ja meidän näkemyksemme mukaan. Meidän avullamme saat myös hienon sisällön lisäksi myös myyntiä sekä raportointia yrityksesi sisällön tehokkuudesta.

Luomme jokaiselle asiakkaallemme myös tarvittaessa kuvapankin, joka koostuu ammattitason valokuvista.

Facebook- ja Instagram-sivujen ylläpito sopii parhaiten pienille ja keskisuurille yrityksille, joissa ei ole oman talon osaamista tai aikaa. Sisällöntuotannon ulkoistamisen yhteyteen voimme myös tarjota asiakkaalle muut markkinoinnin palvelut saman katon alta: verkkosivujen ylläpito ja päivitys, hakukonemainonta ja verkkosivujen optimointi sekä koulutukset asiakasyritykselle.

Katso esimerkki tekemästämme työstä Ravintola Myyrin Krouville.

Sosiaalisen median suunnittelu ja strategia

Etkö oikein tiedä mitä sosiaalisessa mediassa pitäisi tehdä? Suunnittelemme yrityksellesi kanssanne sosiaalisen median strategian, jonka avulla yrityksesi pääsee toteuttamaan tavoitteellista sosiaalisen median markkinointia.

Sosiaalisen median suunnittelmaan ja strategiaan kuuluu tavoitteiden hahmottelu, oikeiden mittareiden määrittely, julkaisukalenteri sekä toimintaohjeet tavoitteisiin pääsemiseksi. Jokainen suunnitelma on yksillöllinen ja suunnitellaan asiakkaan ehdoilla. Luomme yrityksellesi myös kuvapankin, jonka avulla yrityksesi pääsee helposti luomaan uusia julkaisuja sosiaaliseen mediaan. Kuvapankin kuvien määrä riippuu asiakkaan tarpeesta.

Hinnasto

Facebook- ja Instagram-mainonta
Alk. 300€+ALV
Mainoskampanja(t) avaimet käteen-periaatteella
Mainosten visuaalisen ilmeen sekä mainostekstien suunnittelu kuuluu hintaan
Tavoitteiden ja mainosbudjetin suunnittelu sisältyy hintaan
Voimme asentaa yrityksesi verkkosivuille Facebookin seurantatyökalun (Facebook Pixel) ilman lisäkustannuksia. Näin saat entistä tarkemmin kohdennettua mainontaa.
Tiedämme jo mikä toimii, joten et maksa turhasta
Pystymme aloittamaan mainonnan nopeallakin aikataululla
Tulosten raportointi kahden viikon tai kuukauden välein ja niiden läpikäyminen yhdessä asiakkaan kanssa
Sivujen ylläpito & Sisällöntuotanto
Alk. 500€+ALV
Per Kuukausi
Ulkoista meille Facebook- ja Instagram-sivujesi ylläpito 
Julkaisujen visuaalisen ilmeen sekä tekstien suunnittelu kuuluu hintaan
Jokainen ylläpitosopimus räätälöidään juuri asiakkaalle sopivaksi
Huolehdimme jo usean yrityksen sivujen ylläpidosta, joten tiedämme mitkä asiat toimivat
Pystymme aloittamaan sivujen ylläpidon nopeallakin aikataululla
Tarvittaessa luomme yrityksesi tuotteista ja palveluista kuvapankin, joka jää yrityksesi käyttöön myös toimeksiannon jälkeen.
Tulosten raportointi kuukauden välein ja niiden läpikäyminen yhdessä asiakkaan kanssa
Sosiaalisen median Suunnittelu ja strategia
Alk. 750€+ALV
Toteuta tuloksellista sosiaalisen median markkinointia
Suunnittelemme yrityksellesi sopivat tavoitteet sekä mittarit, joten voit itse seurata miten markkinointi onnistuu
Lisäksi suunnittelemme yrityksellesi julkaisukalenterin, joten tiedät mitä sisältöä kannattaa julkaista milloinkin ja pysyt tavoitteissasi.
Jokainen suunnitelma sisältää myös toimintaohjeet, jotka auttavat tavoitteisiin pääsemisessä
Jokainen tekemämme suunnitelma on yksilöllinen ja räätälöity juuri yrityksesi toiminnan kehittämiseksi
Jokainen suunnitelma tehdään yhdessä asiakkaan kanssa, jotta markkinoinnin tavoitteet kohtaavat yrityksesi tavoitteiden kanssa