fbpx

google ads Puhtia myyntiin hakukonemainonnalla?

Miksi tehdä Hakukonemainontaa?

Hakukonemainonta on yksi tehokkaimpia tapoja saada yrityksellesi asiakkaita sekä näkyvyyttä verkossa. Google-hakuja tehdään Suomessa päivittäin yli 30 miljoonaa, joten on erittäin tärkeää että yrityksesi näkyy hakutuloksissa. Lue alta miksi teidänkin pitäisi tehdä hakukonemainontaa:

  • Monelle asiakasyrityksellemme juuri SE OIKEA digitaalinen markkinointikanava
  • Sopii erinomaisesti B2B- ja kuluttajamarkkinointiin
  • Tarkka kohdennettavuus mahdollistaa erinomaiset tulokset
  • Asiakas on lähempänä ostamista, sillä etsii jo tietoa tuotteesta tai palvelusta hakukoneen avulla
  • mainosHinnat voidaan optimoida klikkausten tai konversioiden (sivutapahtumien, esimerkiksi ostot) perusteella
  • Googlen työkalut auttavat mainonnan onnistumisen mittaamisessa, joten tiedät mistä maksat ja saatko rahoillesi vastinetta
  • Google tarjoaa uusille Google-mainostajille 75€ hyvityksen, jos käytät 75€ hakukonemainontaan (Kysy meiltä lisätietoja)
Dataan perustuvaa mainontaa

Googlen työkalut antavat erinomaiset lähtökohdat dataohjattuun mainontaan. Dataohjatulla mainonnalla tarkoitetaan mainontaa, jonka perustana on data eli tieto. Googlen työkalujen avulla voimme kartoittaa yrityksesi tuotteille sopivimmat hakusanat, selvittää mikä sisältö on sivullasi kiinnostavinta, kauanko ihmiset viipyvät sivullasi ja mistä he päätyvät sivullesi. Ja tämä on vasta pintaraapaisu siitä kaikesta tiedosta mitä markkinoijilla on käytettävissään.

Hakukonemainonnassa dataa käytetään erityisesti mainosten tarkempaan kohdentamiseen ja optimointiin. Kun mainonta on pitkäkestoista (esimerkiksi kuukausi on vielä liian lyhyt aika arvioida mainonnan onnistumista), voidaan kampanjan aikana saatua tietoa käyttää nykyisten mainosten kehittämiseen sekä uusien mainoskampanjoiden luomiseen.

Vuonna 2016 Suomalaiset tekivät 30 miljoonaa Google-hakua päivittäin.  TIVI, 2016
97% Suomessa tehdyistä hakukonehauista on Google-hakuja. Statcounter, 2019
Google ads-sertifioitu & google partner

Mainostoimistomme kuuluu Googlen Partners-verkostoon. Tämän takia pystymme antamaan asiakkaillemme mahdollisia kumppanuustarjouksia sekä pääsyn Googlen koulutuksiin ja koulutusmateriaaleihin.

Lisäksi omaamme Googlen oman hakukonemainonta-sertifikaatin, jolla pystymme todistamaan Googlelle (ja asiakkaillemme) osaamisemme hakukonemainonnasta.