fbpx

Slide KOULUTUkset Haluatko hoitaa yrityksesi asiat itse?
digimarkkinoinnin salat hakusessa?

Me Treesixtyllä järjestämme myös digitaaliseen markkinointiin liittyviä koulutuksia. Koulutuksissamme on aina rento tunnelma, sillä uskomme että oppimisen tarvitse olla liian vakavaa. Lisäksi koulutuksissamme ei koskaan ole tyhmiä kysymyksiä emmekä mittaa koulutuksien kestoa sekunttikellolla. Meille tärkeintä on se, että asiakas sisäistää koulutuksen asiat ja lähtee koulutuksesta tyytyväisenä ja itseluottamusta uhkuen!

Meiltä saat valmiit koulutuspaketit, mutta suosittelemme, että olet meihin ensin yhteydessä, jotta voimme räätälöidä juuri teille sopivan koulutuksen (se ei maksa teille ekstraa). Näin saatte suurimman hyödyn koulutuksestanne.

Koulutustemme hinnat alkavat noin 500€ +ALV per tilaisuus. Hintoihin vaikuttavat osallistujamäärä, koulutuksen kesto ja tavoitteet sekä sijainti (järjestetäänkö koulutus asiakkaan tiloissa vai muualla).

valmiit koulutuspaketit

Tarjoamme asiakkaillemme myös valmiiksi suunniteltuja koulutuspaketteja. Jokainen koulutus kuitenkin räätälöidään asiaikkaiden tarpeisiin hyödyn maksimoimiseksi.

  • Sosiaalisen median perusteet: miten luoda mielenkiintoisia julkaisuja, miten luodaan mainoksia, mitä lukuja yrityksen tulisi seurata?
  • Facebook- ja Instagram-mainonta sekä tulosten mittaaminen: Miten luodaan onnistunut mainos (kuva/video, tekstit, demografiset tekijät, uudelleenmarkkinointi, yleisöt) sekä paneudutaan tarkemmin mainonnassa käytettäviin mittareihin ja niiden analysointiin.
  • Google Search Ads-perusteet: Miten luoda Google-mainostili, miten luoda onnistunut mainos Googlen hakukonemainonnassa sekä miten mitata onnistumisia.
some-sparraus

Oletko jo tehnyt digitaalista markkinointia, mutta mietit miten voisit tehdä asioita paremmin tai tehokkaammin? Kutsu meidät “sparraamaan”ajatustapojanne. Sparraukseksessa käydään läpi jo tekemäänne sisältöä ja mainoksia, annetaan kehitysehdotuksia niiden pohjalta ja suunnitellaan uusia sisältöjä ja mainoksia. Opitte myös mittaamaan mainontaanne tarkemmin.

Sparraus-sessiot sopivat erityisesti yrityksille joissa käytetään jo aktiivisesti digitaalisen median alustoja markkinointiin, mutta uskotte että digitaalista markkinointia olisi vielä mahdollista kehittää entisestään. Sparraukset ovat myös koulutuksia edullisempia: hinta alkaen 250€+ALV.