fbpx

Markkinointi
venäjällä
kaupallinen silta suomen ja venäjän välille?

Digitaalista Markkinointia venäjälle?

Tavoita venäjänkieliset asiakkaat toimivan myyntisuppillomme avulla!

Tiesitkö että Venäläiset matkustajat käyttivät Suomessa yli 734 miljoonaa euroa vuonna 2017 ja summan uskotaan kasvavan tulevaisuudessa entisestään. Ostoksiin rahaa käytettiin jopa 549 miljoonaa euroa ja yöpymisiin noin 109 miljoonaa euroa. Silti vain harva suomalainen yritys panostaa venäjänkielisiin verkkosivuihin tai markkinointiin. Lisäksi venäjänkielisiä asiakkaita löytyy runsaasti myös Baltian maista: Virossa n. 25%, Latviassa n. 27% ja Liettuassa  n. 9%. Virolaiset olivat myös toiseksi eniten Suomeen matkustava kansa ja esimerkiksi Tallinnassa etnisiä venäläisiä on noin 38%.

Perustajamme Mikael on toiminut Venäjän kaupassa jo vuodesta 2013 lähtien ja ymmärtää puoliksi venäläisenä venäjänkielisten matkustajien tuomat mahdollisuudet sekä heidän tarpeensa, joten meiltä saat varmasti laadukasta markkinointia Venäjälle.

Olemme myös venäläisen hakukonejätin Yandexin hyväksymä markkinointiyhteistyökumppani ja olemme myös suorittaneet Yandexin vaativan Direct(hakukone ja display)-mainossertifikaatin.

yandex.direct expert suomi

Verkkokauppaa venäjälle?

Venäjä on 145 miljoonan ihmisen markkina, jossa verkkokauppa kasvaa kymmeniä prosentteja joka vuosi: verkkokauppojen myynti kasvoi vuoden 2019 ensimmäisellä puoliskolla noin 26% 11 miljardiin dollariin ja yksittäisten ostojen määrä kasvoi 44% viime vuoden vastaavista luvuista. Verkkokauppa kasvaakin Venäjällä lähes kymmenen kertaa nopeammin kuin muu vähittäiskauppa. Näistä tiedoista huolimatta vain harva suomalainen yritys panostaa verkkokauppaan Venäjän markkinoilla.

EU-maille suotuisat tullim√§√§r√§ykset ja Suomen erinomainen sijainti antavat my√∂s hyv√§t l√§ht√∂kohdat aloittaa myynti Suomesta k√§sin, sill√§ ven√§l√§iset yksityishenkil√∂t voivat tilata tuotteita EU-maista vero- ja tullivapaasti 200‚ā¨/tilaus. T√§m√§n lis√§ksi myynti on yrityksille t√§ysin verovapaata, joskin vaatii hieman paperity√∂t√§. Joissain tuotekategorioissa voi olla mahdollista, ett√§ tuote on Suomesta l√§hetettyn√§ edullisempi kuin ostaminen paikallisesta verkkokaupasta tai kivijalkakaupasta. Suomalaisten verkkokauppiaiden tulisi kuitenkin panostaa hintakilpailun sijasta erityisesti massasta erottuviin ja Ven√§j√§ll√§ vaikeasti saatavilla oleviin tuotteisiin hintakilpailun sijasta. Avullamme p√§√§setkin Ven√§j√§n suosituimmille verkkokauppapaikoille k√§den k√§√§nteess√§ ja tavoitat yli 50 miljoonaa ven√§l√§ist√§ potentiaalista ostajaa!

Ota meihin yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää siitä, miten voisimme auttaa verkkokauppaasi kasvamaan!

venäjä markkinointi

Miten voimme auttaa yritystäsi venäjän kaupassa?

Markkinointi venäläisille ei ole helppoa. Venäjä on markkinana todella iso (rahallisesti ja maantieteellisesti) ja markkinointi eroaa huomattavasti markkinoinnista suomalaiselle yleisölle. Me pystymme tarjoamaan asiakkaillemme markkinointia venäläisellä mentaliteetilla, mutta suomalaisella tehokkuudella ja asiantuntemuksella.

Avullamme saat yrityksesi näkymään venäjänkieliselle yleisölle ja saat tuotteesi myyntiin Venäjän suurimmille kauppapaikoille. Autamme myös lokalisaatiossa: voimme toteuttaa puolestanne käännökset sekä brändin lokalisoinnin, valita teille sopivat maksutavat Venäjän markkinoille sekä etsiä teille luontevimmat markkinointikanavat. Näin asiakkaillamme säästyy aikaa ja heidän ei tarvitse etsiä muita luotettavia kumppaneita. Teemme lähes kaiken työn talon sisäisesti, joten voimme aina taata työmme laadun. Treesixtyn perustaja Mikael on puoliksi venäläinen, joten hän ymmärtää ja puhuu kieltä sekä tietää Suomen ja Venäjän markkinoiden erityispiirteet. Ennen oman yrityksen perustamista hän on ollut mukana perustamassa verkkokauppaa Venäjän Prismalle, suunnittelemassa Jokerien markkinointia Venäjälle sekä monien muiden tunnettujen suomalaisyritysten Venäjä-projekteissa.

Lue myös blogikirjoituksemme verkkokaupan mahdollisuuksista Venäjällä!

Treesixtyyn Venäjän markkinoilla luottavat muun muassa:

quieton