fbpx

b2b-markkinointi Tarvitsetko uudenlaista lähestymistapaa yritysmyyntiin?
verkkosivut & digimarkkinointisuunnitelma

Tarvitseeko yrityksesi uudet verkkosivut ja apua digitaalisen markkinoinnin aloittamiseen?

Luomme yrityksellesi aidosti hakukoneoptimoidut WordPress-pohjaiset verkkosivut, joiden avulla asiakkaat saavat tietoa yrityksestäsi ympäri vuorokauden. Tämän lisäksi koulutamme valitsemasi henkilön päivittämään verkkosivuja ja luomme yrityksellesi selkeät ohjeet verkkosivujen päivittämiseen, joten sinun ei tarvitse maksaa meille jokaisesta verkkosivun päivityksestä.

Tämän lisäksi luomme yrityksellesi digitaalisen markkinoinnin suunnitelman, jonka avulla pääset toteuttamaan yrityksesi digimarkkinointia omin voimin. Suunnitelmaan kuuluu SoMe-profiilien luonti, mainostilien luonti sekä koulutus ja ohjeet digimarkkinointiin. Ohjeissa käydään läpi esimerkiksi mainosten luonti, julkaisujen luonti, kilpailujen järjestäminen sekä digitaalisen markkinoinnin mittaaminen.

Paketin hinta alkaen 1750€+ALV

b2b-digimainonta

Tekeekö yrityksesi kauppaa vain B2B-puolella? Avullamme tavoitat potentiaaliset ostajat digikanavista. Teemme yrityksellesi LinkedIn-mainontaa, Facebook-mainontaa sekä hakukonemainontaa.

Mainoskampanjat toteutamme asiakkaidemme toiveiden mukaan ja autamme tavoitteiden asettamisessa. Tavoitteita voivat olla esimerkiksi liidien hankinta, suorat ostot tai yhteydenotot, vieralijoiden tuominen yrityksen verkkosivuille ja näkyvyyden/brändin tunnettavuuden kasvattaminen.  Parhaat lopputulokset saadaan yhdistämällä kaikkea edellä mainittua ja luomalla vahva digimainonnan kokonaisuus!

Hyperlokaali digimainonta & promot

Hyperlokaalilla mainonnalla tavoitat yleisön tapahtumissa jo ennen kuin he näkevät ständisi!

Hyperlokaalilla mainonnalla tarkoitetaan mainontaa, jossa pyritään  tavoittamaan tietty yleisö, tietyssä sijainnissa ja tiettyyn aikaan. Hyperlokaali mainonta on todella tehokas markkinointikeino erityisesti messuilla, tapahtumissa sekä promoissa, jos tavoitteena on saada mahdollisimman paljon yleisöä ja näkyvyyttä ständille tai tapahtumapisteelle.