fbpx

TREESIXTY Asiantuntemus, tuloshakuisuus ja luotettavuus. Ne ovat toimintamme kulmakivet.
mikä treesixty?

Treesixty on vuonna 2017 perustettu digimarkkinointitoimisto Vantaalla. Vaikka yritys on perustettu vasta 2017, on perustajamme Mikael ollut Suomen “digimarkkinointi-skenessä” jo vuodesta 2014.  Olemme erikoistuneet digitaalisen markkinoinnin kokonaisvaltaisiin ratkaisuihin ja pyrimme tekemään asiakkaalle helposti ymmärrettävää markkinointia.

Nimi Treesixty tulee sanoista “Tree”(puu) ja “Sixty”(kuusikymmentä). Nimen takana oli ajatus tehdä hyvää: Liikevaihdon joka 60. euro lahjoitettaisiin puiden istuttamiseen ja metsien ylläpitoon asiakkaamme nimissä. Valitettavasti tämä kariutui suomalaiseen byrokratiaan sekä kotimaisen yhteistyökumppanin puutteeseen.

15.11.2019 alkaen uhmaamme suomalaista byrokratiaa ja lahjoitamme jokaisen työstämme saadusta 60€:sta yhden (1) dollarin One Tree Planted-järjestölle.

Miksi me?

Treesixty on vuonna 2017 perustettu digitaaliseen markkinointiin erikoistunut yritys. Yrityksen perustaja Mikael on toiminut digimarkkinointimaailmassa jo vuodesta 2014 alkaen ja hankkinut kokemusta isoista markkinointiprojekteista Suomalaisille ja kansainvälisille yrityksille Suomen ja Venäjän markkinoilla.

Asiakkaitamme ovat pienet ja keskisuuret yritykset, jotka etsivät kasvua uusin keinoin. Pyrimme löytämään yrityksellesi uusia asiakkaita sekä sitouttamaan vanhat asiakkaasi digitaalisen markkinoinnin uusimpia trendejä käyttäen.

Vuodesta 2019 alkaen laajensimme toimintaamme myös Venäjän markkinoille. Kielitaitomme ja laajan yhteistyökumppaniverkoston avulla pystymme palvelemaan suomalaisia yrityksiä myynnissä ja markkinoinnissa myös Venäjällä.

Henkilökunta
Mikael Krasnov
Treesixtyn perustaja ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntija sekä Venäjän verkkokaupan raudanluja osaaja. Kokemusta jo vuodesta 2013 lähtien.
Mikaela Elers
Mikaela on raudanluja tekstien ja graafisten ilmeiden tekijä. Treesixtyllä hän vastaa asiakkaidemme graafisesta ilmeestä sekä tekstien tuotannosta (copywriting).